Loading...

Šta našu školu razlikuje od drugih?

autor: IT Gimnazija | 30. 10. 2018, 8:38 am
img-responsive

Ukoliko ste u potrazi za savremenom školom, koja se razlikuje u velikoj meri od drugih i u kojoj će se svaki učenik osećati lepo, onda je IT gimnazija sasvim sigurno najbolji izbor za vas.

Šta našu školu razlikuje od drugih?

Kako je ponuda srednjih škola na području cele zemlje vrlo obimna, to je i sasvim očekivano da se i roditelji i budući učenici pitaju šta našu školu razlikuje od drugih. Iz tog razloga ćemo se detaljno time pozabaviti, kako bismo im u velikoj meri olakšali budući izbor.

Najpre moramo naglasiti da IT gimnazija Kragujevac vodi računa da u nastavi učestvuje svaki učenik, tako da je fokus stavljen na interaktivan vid edukacije.

Uz to, učenicima će biti omogućeno da koriste savremenu tehnologiju, jer je svaka učionica opremljena propisanim elementima, primarno takozvanim pametnim tablama, koje u velikoj meri učenicima olakšavaju praćenje nastave, a profesorima prezentovanje gradiva.

Brojne dodatne aktivnosti su, isto tako dostupne učenicima, pa tako osim različitih radionica, IT gimnazija u Kragujevcu organizuje i muzičku sekciju, te đacima nudi mogućnost da pohađaju nastavu stranih jezika u okviru dodatnih aktivnosti, a organizuju se i obuke i kursevi računara, kao i dramska sekcija.

Izuzev kraćih izleta, na koje učenici odlaze tokom godine, često se organizuju i posete brojnim institucijama kulture u gradu i njegovoj okolini, kao i školska ekskurzija.

Još jedna prednost ove obrazovne institucije jeste što nastava počinje u 9 sati svakog dana, a učenici imaju obavezu da prisustvuju nastavi u trajanju od 6 sati ukupno. Naravno da je trajanje svakog časa usklađeno sa aktuelnim zakonom, a odmori su tako raspoređeni da đacima omogućuju adekvatnu organizaciju.

Ono što našu školu razlikuje od drugih jesu i obrazovni profili koji su ponudi, jer za mnogima od njih na tržištu rada postoji izuzetno velika potražnja. Budući da se radi o akreditovanoj obrazovnoj instituciji, to ona izdaje i priznate diplome, tako da praktično odmah nakon završenog programa kandidati imaju mogućnost da u navedenoj struci nađu zaposlenje.

U prednosti se može uvrstiti i izuzetno profesionalan nastavni kadar, koji osim teoretskih znanja iz konkretnih oblasti, imaju i višegodišnje iskustvo u praksi.

Učenicima ove škole je na raspolaganju i usluga e - learning, što se smatra jednom od najboljih onlajn platformi, a koja se koristi za dodatnu edukaciju.

Svakako da IT gimnazija Kragujevac nudi svakom učeniku i priliku da ili online ili u prostorijama same škole u zakazanom terminu ima konsultacije sa željenim profesorom.

Kao jednu od najvećih prednosti pohađanja nastave u pomenutoj školi navodimo cene školovanja, uzevši u obzir da je IT gimnazija u Kragujevcu nadaleko poznata po odličnim uslovima plaćanja i cenama po jednoj školskoj godini školovanja, a koje važe za posebno konkurentne.

Sledeća Prethodna