Loading...

Srednja medicinska i IT gimnazija Niš

Telefon
+381 60 6754467
Adresa
Obrenovićeva 26, 18000 Niš

Obrazovni profili

Pekar, III stepen

Pekar

U nastavnom programu za obrazovni profil pekar, treći stepen zastupljeni su kako opšteobrazovni predmeti, tako isto i stručni.
Više
Mesar, III stepen

Mesar

Srednja medicinska i IT gimnazija Niš svim zainteresovanim kandidatima može ponuditi redovno i vanredno školovanje u okviru obrazovnog profila mesar, koji je trećeg stepena.
Više
Medicinska sestra tehničar Beograd

Medicinska sestra – tehničar

Obično kada se pomene ovo zanimanje niko nema bojazan da će izgubiti četiri godine školovanja, a kasnije neće moći da nađe posao. Upravo se suprotno dešava, jer je potražnja za radnicima koji su se kvalifikovali za zanimanje medicinska sestra - tehničar velika ne samo u našoj zemlji, nego i u mnogim drugim zemljama. Uz to, svako ko bude stekao diplomu za ovo zanimanje ima mogućnost i da nastavi školovanje kako na odabranoj višoj školi, tako isto i na fakultetu.
Više
Farmaceutski tehničar srednja škola

Farmaceutski tehničar

Smatra se da je farmaceutski tehničar jedno od onih zanimanja, koje će uvek biti aktuelno na tržištu rada. Svi koji su zainteresovani imaju mogućnost kako da se po završetku školovanje i sticanja diplome za zanimanje farmaceutski tehničar, IV stepen zaposle u toj struci ili da nastave školovanje na Farmaceutskom fakultetu najčešće.
Više
Carinski tehničar, IV stepen

Carinski tehničar

Obično je dečacima mnogo interesantnije zanimanje carinski tehničar, IV stepen, ali je sve više i devojčica koje se odlučuju za školovanje za pomenuto zanimanje, koje inače takođe spada u red perspektivnih...
Više

Srednja medicinska i IT gimnazija Niš