Loading...

Srećne novogodišnje i božićne praznike želi vam IT Gimnazija

autor: IT Gimnazija | 31. 12. 2018, 10:14 am
img-responsive

Vreme u kome se svi, hteli ili ne, presabiramo o tome da li smo dovoljno postigli tokom prethodne godine je pred nama. Ali to je i vreme okupljanja porodice, čiji se članovi često odluče da iz tuđine dođu u svoju zemlju baš u vreme Božića i Nove godine, kako bi te praznike dočekali u krugu svojih najbližih.

Bez obzira da li ste sledbenik novog ili starog kalendara, odnosno da li proslavljate ovu, da kažemo regularnu Novu godinu ili onu, koju često nazivaju i Srpska, potrudite se da se dobro provedete i da odaberete za tu priliku pravo društvo.

Iskoristite ovaj period da se, najpre odmorite, a zatim i da razmislite šta ćete učiniti u toku naredne godine, što će poboljšati kvalitet vašeg života. Naravno da mi imamo mnogo dobrih ideja za to, te se podrazumeva da će vam brojni kursevi i obuke, koje tokom cele godine organizuje IT gimnazija pomoći da doprinesete kvalitetu svog poslovanja u budućnosti, a da istovremeno razvijate i jačate veru u sebe, jer ćete na taj način mnoge nove veštine savladati.

Takođe postoji mogućnost i da u našoj školi izvršite dokvalifikaciju ili prekvalifikaciju, odnosno stručno osposobljavanje za mnoge naročito tražene obrazovne profile, a upravo zahvaljujući tome ćete svoju radnu biografiju poboljšati i imati mnogo više mogućnosti da pronađete dobro plaćen posao.

No, bez obzira da li u toku naredne godine odlučite da uložite vanje ili ne, dobro se odmorite u toku praznika i pripremite za nove radne pobede!

Srećne novogodišnje i božićne praznike želi vam IT gimnazija! Provedite ih u miru i slozi sa najbližima, a u novoj godini poklonite sebi ono što vam niko ne može oduzeti i uložite u svoje znanje i obrazovanje!

Sledeća Prethodna